Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Palma Stad på Mallorca Spanien

Palma Stad

Palma stad är förföriskt vacker och trendig

Om Palma Stad

Underbara Palma stad lockar med kosmopolitisk atmosfär, exklusiv shopping och gastronomiska smakupplevelser. Denna behändiga storstad är både modern och trendig med ändå så spansk och gemytlig. Njut av härliga promenader längs hamnen varvat med fönstershopping längs avenyerna i centrum. Otaliga gallerier, museum och mästerverk som den världsberömda katedralen Le Seu måste skådas och upplevas.

Transfertid med buss till Palma Stad ca 30 min

Tapas, shopping och sagolik stämning

Gamla stans vindlande gränder som öppnas upp på små torg med trivsamma uteserveringar, charmiga husfasader och magnifika stenhus trollbinder dig och du kan strosa runt i timmar och njuta. Slå dig ner på en tapasbar i Sa Llotja och svalka strupen med ett glas cava och välsmakande tapas innan du tar dig vidare på shoppingtur längs Passeig del Born och exklusiva Jaime III. Kvällen kan du spendera i "Palmas Soho" Santa Catalina. Här är trendigt och moderna barer blandas med secondhand- och inredningsbutiker.

Bo bra nära havet

Med Airtours bor du bra, antingen mitt i staden eller längs strandpromenaden Paseo Maritimo, nära slottet Bellver. Vill du bo nära stranden men ändå ha tillgång till storstadens restaurangutbud och vibrerande nöjesliv finns den lilla pärlan Cala Mayor med bra sandstrand. Öster om Palmas gamla stad ligger den utmärkta stranden Can Pere Antoni, kanske inte en av Mallorcas bästa men en suverän strand för dig som föredrar att bo i storstan.

Restauranger i Palma Stad

I Palma stad finns ett myller av matställen, här finns internationella lyxkrogar, genuina tapasbarer och snabbmatställen. Både trendigt och autentiskt spanskt i olika tappning. Tapas och Cava är ett måste, beställ Pimientos de Padron, calamares, räkor i vitlök och goda ostar.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 000:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 4 nätter

Avresa från Arlanda söndag 5 november. Zurbaran, Mallorca.

Sök pris och boka

Våra hotell i Palma Stad

Var ligger Palma Stad?

Karta Mallorca
Airtours service

Resan är på egen hand. På denna destination har vi ingen reseledare från Airtours på plats.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!