Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Malaga Stad i Malaga Spanien

Malaga Stad

Málaga är perfekt för en cityweekend - kultur, shopping och strandliv!

Om Malaga Stad

Málaga är idag en modern stad med en mysig gammal stadsdel, redo att konkurrera med både Barcelona och Palma. Här får du den ultimata kombinationen av en levande storstad med bra shopping och en underbar sandstrand på gångavstånd. Den inbjudande strandpromenaden passar perfekt för både sightseeing på cykel och tidiga morgonpromenader. Njut av den spanska matkulturen med sena middagar på någon av de många tapasbarerna.

Transfertid med buss till Malaga Stad ca 20 min

Málaga stad är kulturell, historisk och genuin

Málaga har en tusenårig historia med många härskare och ett av stadens viktigaste landmärken är den moriska fästningen Alcazaba. Med sina vackra trädgårdar ligger fästningen vackert beläget vid foten av berget Gibralfaro, där du också hittar ruiner från den romerska teatern. Det var här i Málaga stad som den berömde Pablo Picasso föddes i och hans födelsehem är nu ett välbesökt museum. För dig som är intresserad av konst finns Málagas Centre Pompidou vid hamnpromenaden.

Njut av goda tapas och soldränkt strand mitt i staden

Málaga stad har ett myller av tapasbarer där skaldjur och friterad fisk har en garanterad plats på menyn. Här finns gourmetrestauranger, hantverksbutik som serverar kallskuret och en populär saluhall där du hittar allt från korv till fisk och du får även provsmaka det du vill köpa. Vid hamnpromenaden ligger Muelle Uno med butiker och restauranger. På andra sidan hittar du den kilometerlånga sandstranden La Malagueta som lockar till sköna bad.

Restauranger i Malaga Stad

Sena långluncher och lättare kvällsmåltider gäller i Spaniens matkultur. I Málaga stad kryllar det av restauranger, tapasbarer och caféer. Tapas smakar lite bättre här än på andra ställen i Spanien. Du hittar många tapasbarer runt Plaza de la Constitución bland annat. I Málaga stad finns matmarknad, gourmetkrogar, kända caféer och ett bra nöjesliv.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 414:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda söndag 5 mars. Guadalmedina, Malaga.

Sök pris och boka

Våra hotell i Malaga Stad

Var ligger Malaga Stad?

Karta Malaga
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!