Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Malaga Spanien

Malaga

Málaga är fulländat - soldränkta stränder och storstadspuls

Våra hotell i Malaga

Om Malaga

Den över 20 mil långa kuststräckan i södra Spanien, Costa del Sol, bjuder på ett underbart klimat. Här njuter du av svensk sommarvärme redan i mars och det lockar soltörstande turister från hela världen. Costa del Sol är ett paradis för golfare och soldyrkare men har också otrolig natur och charmiga byar. Hamnstaden Málaga är en färgstark storstad fylld av historiska minnesmärken, kultur och kulinariska upplevelser.

Vackert och historiskt i Costa del Sols omgivningar

Från Costa del Sol har du utmärkta möjligheter att uppleva Andalusien, hyr bil några dagar och ta dig till brittiska Gibraltar eller till den gamla staden Ronda uppe i bergen. Mysiga Nerja är också värt ett besök, vackert belägen med mäktiga berg bakom sig. Berömda staden Granada ligger vid foten av snöklädda Sierra Nevada där du kan åka skidor. Granadas gamla stadsdel och slottsområdet Alhambra är upptagna på Unescos världsarvslista.

Med Airtours bor du bra både i stan och vid stranden

Málaga stad delas av floden Guadalmedina och den charmiga gamla delen med sin tusenåriga historia och vackra sevärdheter ligger ovanför hamnen. Österut breder sig den långa sandstranden La Malagueta ut sig och bjuder på en perfekt kombination av stad och strand. Söder om Málaga ligger exklusiva Marbella med barnvänliga stränder och charmig gammal stad. I den luxuösa hamnen Puerto Banús trivs kändisar och jetset bland dyra butiker och hett nöjesliv.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 682:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda söndag 22 oktober. Exe Malaga Museos, Malaga.

Sök pris och boka

Var ligger Malaga?

Karta Malaga

Karta över Malaga

Restid från Stockholm: 4 timmar 20min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Spanien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!