Arlanda

Villa Real

4.5

Madrid, Spanien

Klassiskt förstaklasshotell i hjärtat av Madrid

Med sitt läge vid torget Plaza de las Cortes bor du med närhet till de charmiga kvarteren, botaniska trädgården och den kända platsen Puerta del Sol. Hotellets restaurang East 47 har två våningar och den mysiga sommarterrassen har utsikt över torget. Restaurangen serverar rätter från medelhavet med en touch av New York.

Rum

Juniorsvit, 2 personer

Lyxigt inredda sviter på ca 38 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Marmorbadrum med bad, wc, hårtork och morgonrock. På rummet finns tv, minibar, AC, säkerhetsbox och wifi.

Superiorrum, 2 personer

Elegant inredda rum på ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad, wc, hårtork och morgonrock. Alla rum har tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi.

Bra att veta

Gästerna har fri tillgång till faciliteterna på hotel Urban, vilket inkluderar gym och en sommaröppen pool.

6 min
till närmaste tunnelbana,
Sevilla

Villa Real


Plaza De Las Cortes, 10
Airtours andra hotell i Madrid
Spaniens flagga

Madrid: Världsstaden Madrid är modern och cool men ändå så äkta och varm

Madrid

Spaniens mest spanska stad bjuder på flamenco, stora torg och kulinariska upplevelser. Puerta del Sol är mittpunkten och runt om bjuder stadens kvarter på sin egen prägel och atmosfär vare sig du vill flanera i hippa Chueca eller flådiga Salamanca. Staden är generös och välkomnar dig med öppna armar. Madrid bjuder på temperament och klass bland ståtliga byggnader, konstmuséer och myllret av tapasbarer.» Läs mer om Madrid

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Madrid

» Se alla våra hotell i Madrid