Sök och boka resa
Arlanda
Gran Canaria, (Spanien)

Resor till Gran CanariaSpanien

Se och göra på Gran Canaria

Nedan följer en presentation av några av de utflykter som vi kan erbjuda här på Gran Canaria. För bokning av utflykter, kontakta Airtours guide eller agentkontor.

Airtours utflykter

VIP Tour Gran Canaria

Upptäck Gran Canarias vilda skönhet, folket och traditionerna och ta del av den häpnadsväckande naturen som ön håller på. Det blir en busstur som ni sent kommer att glömma. Vi börjar resan med att åka västerut mot Venegueras, efter en bensträckare fortsätter vi mot San Nicolas de Tolentino följt av ett område kallat Presa de la Aldea. Vår färd klättrar vidare upp mot de riktigt höga inlandsdelarna av ön mot Cruz de Tejeda. Vi är nu mitt på ön och längs med färden får vi bla se Roque Nublo, Kanarieöarnas mest kända klippa som är en del av en vulkanöppning. Under vår färd får vi också se Pico de las Nieves, Gran Canarias högsta punkt (Nieves betyder snö... Snötoppen på 1949 möh). Efter en härlig lunch (Almuerzo, som det kallas på spanska) åker vi vidare mot dagens sista anhalt, Teror, en av de äldsta byarna på ön med en stadskärna som är kulturminnesmärkt. Byn är även känd för sin arkitektur och sin religiösa betydelse. Återfärd mot Playa del Ingles efter en full dag av upplevelser och intryck av de olika klimatzonerna på det mångsidiga Gran Canaria.

Garbo's

Garbos är den enda krogshowen i sitt slag på Gran Canaria, där dina personliga servitörer är stjärnorna som uppträder, serverar och underhåller hela kvällen. Showen Diamonds är en show full av sång, dans, glamour och musikalisk magi. Ta del av denna kväll med musik och uppträdande med känd musik från de bästa artisterna genom tiderna (Supremes, Backstreet Boys, Beatles, Rolling Stones och Elvis för att nämna några) och bli hänförd av den nya akrobatiska touch som är en del av årets show. Det blir en oförglömlig kväll med non stop underhållning från det att du kliver in tills du åker hem.

Canarian Combo

En upplevelsedag bestående av två delar. Dagen börjar med att spana efter delfiner och val med båt ute till havs i ca 2 h. När man kommer iland ingår lunch i hamnen i vackra Puerto Rico. Under eftermiddagen fortsätter äventyret i jeepar som tar er med på en resa upp i bergen och ett besök i den pittoreska bergsbyn Fataga som ligger inbäddad i den gröna palmdalen. Därefter går färden offroad tillbaka till sydkusten efter en dag med det bästa av två världar.