Arlanda

Radisson Blu Resort & Spa Mogán

5.0

Gran Canaria, Spanien

Varva aktiviteter med avslappning i lyx

Här trivs familjen som gillar att aktivera sig på semestern. Börja dagen med ett pass i utegymmet eller en tennismatch. Barnen vill kanske prova klätterväggen under dagen medan de yngre hittar kompisar i barnklubben. Hela familjen kommer må gott i poolområdet med sol och bad.

Strand & pool

Salta och söta pooldopp

I poolområdet väljer du om vill ha salta eller söta bad då det finns en pool av varje och dessutom är en av poolerna uppvärmd. Barnen kommer ha roligt hela dagarna i en egen pool med lekmöjligheter. Utspridda kring poolerna finns solstolar där du sjunker ner i solen eller så väljer du att sitta vid poolbaren med en kopp kaffe. I spat finns inomhuspool, bastu och jacuzzi för extra härliga semesterdagar.

Barnvänlig strand för salta dopp

Den härliga stranden ligger i en skyddad vik så vågorna är relativt små, vilket de minsta barnen tycker om. Vill du inte ligga på sanden finns solstolar att hyra och när du blir hungrig väljer du en av restaurangerna i byn. Sanden är finkornig, äkta ökensand. För att ta dig till stranden är det en promenad på cirka 800 meter.

Mat & dryck

Börja dagen på bästa sätt med att smaka på allt som den rikliga frukostbuffén erbjuder. Kvällstid kan du antingen äta buffé eller så väljer du en romantisk à la carte-middag i den italienska restaurangen Filini. Vid poolen äter du med fördel lunch på Il Taglio eller om du bara vill ha något svalkande att dricka. På kvällen tar du en drink i baren där det finns underhållning.

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Mot tillägg: Halvpension.

I hamnen finns det gott om bra restauranger, caféer och några barer. Fortfarande är fisket en stor del av byns vardagsliv och det finns många högklassiga fiskrestauranger. Nöjeslivet är lugnt och kvällarna spenderas på restaurang eller någon vinbar. På fredagar är det marknad i Puerto de Mogán.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfulla och modernt inredda rum på cirka 35 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng för barn 2-11 år i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum superior / fyra sängar, 4‑6 personer

Smakfulla och modernt inredda familjerum på cirka 40 m² med två sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Vardagsrum med möjlighet till extrasäng för upp till två personer i form av bäddsoffa. Max antal personer i rummet är 6 inkluderat spädbarn. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Superiorrum, 2‑4 personer

Smakfulla och modernt inredda rum på cirka 35 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn, 2-11år, i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass mot poolen.

Spaniens flagga

Puerto De Mogán: Mysig hamnstad med barnvänlig sandstrand

Puerto De Mogán

Idylliska Puerto de Mogán välkomnar sina besökare med en förtjusande omgivning. I den populära hamnen ligger färggranna fiskebåtar sida vid sida med eleganta segelbåtar. Broar och kanaler får den charmiga fiskebyn att påminna om Venedig och framför hamnen samsas restauranger och barer om utrymmet. Gränderna i byn är bilfria och de låga vita husen pryds av både bougainvillea och hibiskus. Till den barnvänliga sandstranden är det bara en kort promenad.» Läs mer om Puerto De Mogán

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Gran Canaria

» Se alla våra hotell på Gran Canaria