Arlanda

Lemon & Soul Las Palmas

3.5

Gran Canaria, Spanien

Suberbt läge med Las Palmas enorma utbud runt hörnet

Trevligt stadshotell i huvudstaden Las Palmas, bara ett stenkast från den ljuvliga sandstranden Las Canteras. Hotellets takterrass bjuder på fina vyer och soliga stunder i avkopplande atmosfär med jacuzzi. Dagen spenderas bäst på stranden och blir du hungrig finns många matställen och uteserveringar runt omkring. Du bor i lägenheter med självhushåll och kan ta dagen precis som du känner för.

Strand

Långsträckt sandstrand för hela familjen

Las Canterasstranden är världskänd. Här spenderar du solfyllda dagar på den finkorniga sandstranden framför det oändliga atlanthavet. Sola och bada dagarna i ända, blir du hungrig har du ett nästan obegränsat utbud av caféer, restauranger och butiker nära till hands. Solstolar och parasoller finns att hyra om du inte vill ligga på sanden. Stranden ändrar karaktär mellan ebb och flod och ibland är revet som ligger en bit ut, synligt från stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har ingen egen restaurang men vissa rum har pentry och då kan du laga enklare måltider om du önskar. Fyll kylskåpet med lokala råvaror och njut av goda frukostar på balkongen eller ett glas bubbel i solnedgången.

Las Palmas har en härlig matkultur. Här precis som i övriga Spanien äter man både lunch och middag senare än hemma. Det kryllar av restauranger och barer som på senare tid fräschats upp och nya stjärnor har tillkommit. Tapas, kött eller fisk med goda viner och underbara vyer njuter du av i Las Palmas. Nöjeslivet är på topp med vinbarer och nattklubbar där du dansar dig genom natten.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Stilfulla rum på 21-25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen har små fönster.

Dubbelrum, 2 personer

Stilfulla rum på 21-25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen har fönster med utsikt mot gatan.

Familjerum, 2‑4 personer

Rymliga rum på 45 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, matplats och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa för en vuxen eller upp till två barn 2-11 år.

Familjesvit, 2‑4 personer

Ljusa och rymliga sviter på 31 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa för en vuxen eller upp till två barn 2-11 år. Alla sviter har en stor balkong eller terrass med bord och stolar.

Superiorrum, 2‑3 personer

Ljusa och rymliga rum på 25-38 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, matplats och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har balkong i varierande storlek med bord och stolar.

Bra att veta

Hårtork finns att låna i receptionen om det inte finns på rummet.

Spaniens flagga

Las Palmas: Magnifik sandstrand mitt i den genuina men samtidigt fashionabla storstaden

Las Palmas

Las Palmas är en modern stad där kombinationen av storstad och badort ger dig den fulländade semesterkänslan. Den flera kilometer långa sandstranden Las Canteras med sin inbjudande strandpromenad är stadens höjdpunkt. Här kan du flanera, motionera eller bara njuta av en långlunch tillsammans med lokalborna. Las Palmas bjuder på bra shopping, genuint spanskt vardagsliv och ett pulserande nöjesliv.» Läs mer om Las Palmas

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Gran Canaria

» Se alla våra hotell på Gran Canaria