Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Las Palmas på Gran Canaria Spanien

Las Palmas

Magnifik sandstrand mitt i den genuina men samtidigt fashionabla storstaden

Om Las Palmas

Las Palmas är en modern stad där kombinationen av storstad och badort ger dig den fulländade semesterkänslan. Den flera kilometer långa sandstranden Las Canteras med sin inbjudande strandpromenad är stadens höjdpunkt. Här kan du flanera, motionera eller bara njuta av en långlunch tillsammans med lokalborna. Las Palmas bjuder på bra shopping, genuint spanskt vardagsliv och ett pulserande nöjesliv.

Transfertid med buss till Las Palmas ca 20 min

Vackra hus i historiska omgivningar

Den gamla stadsdelen Vegueta är välbevarad med vackra hus, vissa med snidade träbalkonger, på smala gator. Här ligger Columbus hus, idag ett museum, där han bodde innan han satte kurs mot Amerika. Här hittar du också den vackra katedralen Santa Ana som byggdes av olika arkitekter i flera stilar. I shoppingområdet Triana, granne med den gamla stadsdelen kryllar det av klädesaffärer och designbutiker.

Barnvänlig sandstrand nära både restauranger och shopping

Mittemot den stora och välkända hamnen ligger Las Canterasstranden som kantas av hotell, restauranger och lekplatser. Här är barnvänligt med bra service och lugnt vatten då revet utanför kusten lugnar de största vågorna. Ett par gator in från stranden ligger shoppingavenyn Mesa y Lopez. Den södra delen av stranden är populär bland surfare och vid den norra delen hittar du den världskända stadsparken Santa Catalina.

Restauranger i Las Palmas

Las Palmas har en härlig matkultur. Här precis som i övriga Spanien äter man både lunch och middag senare än hemma. Det kryllar av restauranger och barer som på senare tid fräschats upp och nya stjärnor har tillkommit. Tapas, kött eller fisk med goda viner och underbara vyer njuter du av i Las Palmas. Nöjeslivet är på topp med vinbarer och nattklubbar där du dansar dig genom natten.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 949:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 13 januari. Del i dubbelrum. Bull Astoria, Gran canaria.

Sök pris och boka

Våra hotell i Las Palmas

Var ligger Las Palmas?

Karta Gran Canaria
Airtours service

Resan är på egen hand. På denna destination har vi ingen reseledare från Airtours på plats. Airtours lokala samarbetspartner heter Tindaya.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!