Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Gran Canaria Spanien

Gran Canaria

Gran Canaria är en charterfavorit med stränder för alla smaker

Våra hotell på Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria är för alla! Här är vädret nästan alltid behagligt och du bjuds på underbara stränder, sagolik mat och hotell i världsklass. Vandra i bergen och besök genuina fiskebyar eller blomstrande botaniska trädgårdar med exotiska bananplantager. Huvudstaden Las Palmas bjuder på superb shopping och en fin sandstrand mitt i staden medan den solsäkra sydkusten passar soldyrkare och golfspelare.

Böljande sanddyner och lång sandstrand bjuder på kilometervis av badmöjligheter

På Gran Canarias södra kust sträcker badorterna ut sig på var sida om fyrtornet som ståtar på den sydliga spetsen. Välkända San Agustin och populära Playa del Inglés har varit med länge och får dig att känna dig som hemma. Badorterna bjuder på barnvänliga sandstränder och bra klass på restaurangerna. Stranden möter de väldiga sanddynerna i Maspalomas, som är en svärdhet i sig. Här finns plats för både nakenstrand och naturreservat.

Charmiga fiskebyar och tropiska sandstränder ligger sida vid sida

Längs den natursköna sydvästra kusten ligger de små fiskebyarna och nybyggda semesterorterna som ett pärlband. Exklusiva Meloneras har en fin golfbana och lyxiga hotell. Lilla Arguineguin bjuder på kanariskt vardagsliv medan Puerto Rico med sin skyddade barnvänliga strand är ett turistmecka. Vackra Puerto de Mogán med sin välbevarade karaktär och livliga hamn är mysig och ett måste att besöka även om man inte bor här.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 650:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter

Avresa från Arlanda fredag 15 december. Del i bungalow. Cay Beach Princess, Gran canaria.

Sök pris och boka

Var ligger Gran Canaria?

Karta Gran Canaria

Karta över Gran Canaria

Restid från Stockholm: 5 timmar 55min

Öppna karta
Airtours service

Resan är på egen hand. På denna destination har vi ingen reseledare från Airtours på plats. Airtours lokala samarbetspartner heter Tindaya.

Andra resmål i Spanien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!