Arlanda

Colon

4

Barcelona, Spanien

Förstaklasshotell mittemot Barcelonas katedral

Mitt i gamla stan ligger detta hotell där många kändisar bott, från Hemingway till Sofia Loren och den berömda spanska konstnären Joan Miró. Från hotellets restaurang och terrass har du utsikt över torget och katedralen och även från många utav rummen. Hotellet har ett spa med bastu, turkiskt bad och olika behandlingar. Restaurangen har en servering på gatuplan där du kan njuta utav folklivet och den vackra katedralen.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga och ljusa rum med dubbelsäng eller separata sängar. Ljudisolerade fönster och säkerhetsdörrar. Bad/dusch och wc, hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng.

Junior svit med katedralutsikt, 2‑4 personer

Rymliga och ljusa sviter med dubbelsäng eller separata sängar. Sviterna har två rum, vardagsrum och separat sovrum. Ljudisolerade fönster och säkerhetsdörrar. Bad/dusch och wc, hårtork och badrock. AC, tv, minibar, nespresso kaffemaskin, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng för två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Utsikt mot katedralen.

Superiorrum, 2‑4 personer

Rymliga och ljusa dubbelrum med dubbelsäng eller separata sängar. Ljudisolerade fönster och säkerhetsdörrar. Bad/dusch och wc, hårtork och badrock. AC, tv, minibar, nespresso kaffemaskin, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar. De rum där man kan bo två personer har utsikt mot katedralen, de rum där man kan bo fler än två personer har ingen utsikt.

Var ligger hotellet?

4 min
till närmaste tunnelbana,
Jaume 1

Colon


AV DE LA CATHEDRAL 7
Airtours andra hotell i Barcelona
Spaniens flagga

Barcelona: Långa sandstränder, populära Las Ramblas och arkitektoniska mästerverk

Barcelona

Kataloniens huvudstad har ett stort hjärta och en utomordentlig känsla för konst och kultur. Här finns mästerverk av Picasso, Dalí och Gaudí, shopping av toppklass och paradgatan Las Ramblas. Familjevänliga Barcelona bjuder på soldränkta stränder mitt i stan, modern arkitektur och fascinerande stadsdelar med olika karaktär. Här finns ett oändligt utbud av inspirerande restauranger, trendiga barer och ett mustigt nattliv.» Läs mer om Barcelona

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Barcelona

» Se alla våra hotell i Barcelona