Arlanda

City

3.5

Ljubljana, Slovenien

Fint mellanklasshotell lugnt beläget mitt i centrum

Här bor du mitt i centrum av Ljubljana, precis på gränsen till Ljubljanas bilfria zon. Det är lätt att ta sig runt till fots i staden men för den som önskar så lånar hotellet ut cyklar gratis. Du promenerar till Drakbron och Trippelbron på fem minuter och på andra sidan ligger den pittoreska gamla staden och Ljubljanas slott uppe på en höjd med panoramautsikt. Hotellet har bar och restaurang med säsongsöppen utomhusterrass.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Trevliga rum inredda i olika färger på ca 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox.

Var ligger hotellet?

1 min
till närmaste buss,
Turist

City


Dalmatinova 15
Airtours andra hotell i Ljubljana
Sloveniens flagga

Ljubljana: Småstadsatmosfär i mysiga weekendstaden Ljubljana

Ljubljana

Pittoreska Ljubljana är sagolik och småskalig men ändå modern. Det vilar ett lugn över den lilla huvudstaden. Längs floden som rinner genom staden ligger uteserveringarna på rad och den medeltida stadskärnan är ljuvlig. Högt ovanför tronar Ljubljanas slott med oslagbara vyer över denna grönskande pärla. Innerstaden är bilfri och bjuder på välbevarade barockkvarter. Slovenien är ett paradis för finsmakare, här är maten ekologisk, närodlad och alldeles underbar.» Läs mer om Ljubljana

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Ljubljana

» Se alla våra hotell i Ljubljana