Arlanda

Allure Caramel

4.0

Belgrad, Serbien

Fantastiskt boende i en historisk byggnad

En vacker villa som tidigare varit borgmästarens residens inredd med stilenliga möbler i hög kvalitet. Hotellet har endast 17 rum så vistelsen blir både exklusiv, intim och harmonisk. Området är ett av de äldre i Belgrad och har flera historiska ölhallar i närheten, centrum når man på en kvarts promenad.

Rum

Familjesvit / fyra bäddar, 4 personer

Stilfull svit på 60-83 m² med två sovrum möblerade med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the faciliteter.

Juniorsvit, 2 personer

Stilfulla rum på 40-52 m² med dubbelrum eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the faciliteter.

1 min
till närmaste buss,
Vojvode Dobrnjca

Allure Caramel


Venizelosova 31
Airtours andra hotell i Belgrad
Serbiens flagga

Belgrad: Belgrad bubblar av självförtroende bakom en sliten exteriör

Belgrad

Belgrad sjuder av liv och nytänkande. Det gamla blandas med det moderna i en underbar symbios och en av Europas äldsta huvudstäder sprakar av kreativitet. Staden ligger där floderna Donau och Sava möts och bjuder på badstränder, härliga promenadstråk och ett fantastiskt nöjesliv. Den gröna oasen, parken Kalemegdan med sitt stolta gamla fort och Belgrads zoo ligger vackert vid flodbanken norr om stadens knytpunkt, torget Republike.» Läs mer om Belgrad

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Belgrad

» Se alla våra hotell i Belgrad