Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Doha Qatar

Doha

Varma vindar och orientalisk lyx omfamnar dig i spännande Doha

Våra hotell i Doha

Om Doha

Qatars huvudstad Doha är bland många känd som en mellanlandning för resor långt österut men staden förtjänar mycket mer än så. Som värdland för fotbolls-VM 2022 har landet mångas ögon riktade mot sig. Doha är en modern storstad i ständig utveckling med spännande kultur, sagolika stränder och lyxiga hotell. Doha är å andra sidan även genuint arabisk med labyrintliknande souker och traditionellt folkliv.

Het storstad med sandstränder och påkostade hotell

Det solsäkra klimatet tillsammans med en relativt kort flygtid gör Doha till en perfekt plats för en långweekend eller semestervecka. Al Corniche, den sju kilometer långa strandpromenaden, leder från Downtown Doha hela vägen till West Bay med sina höga skyskrapor och flådiga byggnader. Precis som Dubai på andra sidan Persiska viken har Doha en konstgjord ö, The Pearl med shopping, lyxhotell och magiska sandstränder.

Vackra museum, fartfyllda utflykter och färggranna marknader

Doha bjuder på ett kargt ökenlandskap utanför stadskärnan men också böljande sanddynor som är populära för adrenalinhöjande jeepturer. För dig som gärna vill ha en lugnare upplevelse kan du prova på en båttur med en av de handgjorda träbåtarna som kallas Dhow. Shopping är också kul i Doha. Här finns stora shoppingcenter med internationella affärer, tivoli och biografer. Sen finns soukerna. Den äldsta heter Souq Waqif och har en egen del där de berömda falkarna säljs.

Klimatkompenserad resa
fr. 8 942:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 16 februari. Millennium Hotel, Doha.

Sök pris och boka

Var ligger Doha?

Karta Doha

Karta över Doha

Restid från Stockholm: 6 timmar 10min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!