Sök och boka resa
Arlanda
Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Information gällande coronaviruset

.

Resor till Qatar

Res med Airtours till flärdfulla Qatar

» Se alla hotell i Qatar
Qatars flagga

Om Qatar

Qatar har i rasande fart vuxit från ett av de fattigare länderna i regionen till ett av de rikaste tack vare sin olja och naturgas. Ett modernt land i ökenlandskap spirar och bjuder på lyxhotell, coola shoppinggallerior och spännande aktiviteter. En inte allt för lång flygresa och ett underbart klimat gör Qatar och speciellt huvudstaden Doha till ett perfekt weekendresmål.

-

Pass & visum

Visum krävs men behöver inte ansökas om. Nordiska medborgare erhåller visum vid ankomsten som är giltigt i 90 dagar från inresedatum. Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresan inkluderat vistelsen i landet samt att du måste ha en biljett för vidare resa eller hemresa. Du kan inte resa till Qatar med ett provisoriskt rosa pass. http://stockholm.embassy.qa/en

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. För resor till Qatar krävs vanligtvis inga ytterligare vaccinationer men undantag kan finnas beroende på vem du är och hur du ska resa. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Qatar