Arlanda

Resor till MadeiraPortugal

Airtours utflykter på Madeira

Nedan följer en presentation av några av de utflykter som vi kan erbjuda här på Madeira. För bokning av utflykter kontakta vår lokala samarbetspartner på: + 351 919589985, + 351 918203295.

Stadsrundtur inklusive Monte

Vi besöker bl.a. den traditionella och ikoniska Mercado dos Lavradores, marknaden fylld med blommor, frukter och en fiskmarknad. Vi fortsätter till brodyrfabriken för att se öns kända hantverk. Monte är den lilla byn ovanför Funchal där de kända kälkfärderna startar. Som avslutning stannar vi till i vinkällare för att prova Madeiravin. Utgår från Funchal.

EUR 25.00

Båttur med katamaran

En härlig segeltur med katamaran som går längs den södra kusten med fantastiska vyer över Madeira. Det finns möjlighet att se delfiner, valar och sköldpaddor. Om vädret tillåter stannar vi för ett havsbad. Transport till marinan ingår ej. Utgår från Funchal.

EUR 30.00

Levada vandring i exotisk natur

En ca 6 km lång vandring på ca 300 m höjd på den södra kusten. Vi börjar i byn Calheta och tar oss upp mot den Exotiska skogen och även en del av Laurissalva skogen som står på Unescos världsarvslista. Utgår från Funchal.

EUR 27.00

Vissa utflykter har minimiantal för att kunna genomföras. Kontakta Airtours representant för aktuella uppgifter.