Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Madeira Portugal

Madeira

Sagolika Madeira spirar och blomstrar som aldrig förr

Våra hotell på Madeira

Om Madeira

Madeiras behagliga klimat och dramatiska natur lockar året runt, här semestrar du prisvärt och kulturellt med bra boende nära den ljuvliga huvudstaden Funchal. Större delen av Madeira är naturreservat. Här hittar du Laurisilva, ett trolskt urgammalt skogsområde och naturliga bassänger vid klippkanterna längs kusten där bränningarna nästan sköljer över dig. De gamla bevattningskanalerna är idag vandringsleder i trånga passager och bjuder på magnifika vyer och utmaningar.

Funchals charmfulla gamla stadsdel bjuder på en stor portion nymodighet

I Funchal föddes fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo, besök hans museum eller strosa runt i saluhallen bland blomsterprakt och spännande dofter. I gamla stans kullerstensgränder blandas den gamla arkitekturen med mer moderna byggnader, du äter god mat i vackra restaurangträdgårdar och dricker drinkar på hippa barer medan hamnstaden reser sig som en amfiteater bakom dig. Det berömda Madeiravinet måste provsmakas och passar till både mat och sötsaker.

Mäktig natur och äventyrsfulla aktiviteter

Madeira är blomstrande vackert, särskilt om våren då du kan besöka blomsterfestivalen som har en lång tradition. Det är inte för inte som Madeira kallas för den flytande trädgården. Höga berg och djupa dalar, öppna landskap och magiskt lummiga skogar, här finns allt. Njut av ön på hästryggen, spela golf, vandra eller åk på valsafari. Madeira bjuder på äventyr, sevärdheter och kulinariska smakupplevelser.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 608:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 21 oktober. Del i dubbelrum. Jardins D´ajuda, Madeira.

Sök pris och boka

Var ligger Madeira?

Karta Madeira

Karta över Madeira

Restid från Stockholm: 5 timmar 35min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Portugal

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!