Arlanda

The Vintage

4.5

Lissabon, Portugal

Centralt beläget designhotell med takterrass

Smakfull inredning i retrostil med tuffa detaljer. Grönskande takterrass med 180 graders utsikt över stadens skyline inklusive Sao Jorge slottet. I gatuplan ligger moderna restaurangen Blue som serverar lättare luncher och petiscos. På kvällarna erbjuder de en full meny och även en provsmakningsmeny. Spaavdelning med bastu och en mindre inomhuspool samt ett utbud av olika behandlingar.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Rymliga rum på 26 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Nespresso maskin.

Superiorrum, 2 personer

Rymliga rum på 24 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Nespresso maskin.

5 min
till närmaste tunnelbana,
Avenida – se fler

The Vintage


R Rodrigo Da Fonseca 2
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon