Arlanda

The One Palacio Da Anunciada

4.5

Lissabon, Portugal

Femstjärnigt hotell med solterrass och pool

Elegant boende mitt i centrum nära till Avenida da Liberdade. Inredningen är sofistikerad och går i neutrala toner i detta palats som härstammar från 1500-talet. Ljuvlig trädgård med terrasser, solstolar och uteservering. Högkvalitativ mat och dryck på Condes de Ericeira restaurangen och stort utbud av viner och drinkar på vinbaren O Jardim. Härligt spa med bastu, hamam och brett utbud av behandlingar.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Smakfullt inredda rum på 30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

Dubbelrum, 2 personer

Smakfullt inredda rum på 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

2 min
till närmaste buss,
Restauradores – se fler

The One Palacio Da Anunciada


R Das Portas Santa Antao 112
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon