Arlanda

Porto Bay Liberdade

5.0

Lissabon, Portugal

Femstjärnigt boutique hotell invid Avenida da Liberdade

Smakfullt inrett hotell med vackra detaljer. Inomhus pool och spa avdelning med stort utbud av behandlingar. På taket finns även en säsongsöppen terrass med bar och jacuzzi.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Stilfullt rum på 24 m² med dubbelrum eller separata sänger. Bad/dusch och wc, badrock och tofflor samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2 personer

Stilfullt rum på 20 m² med dubbelrum eller separata sänger. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2 personer

Stilfullt rum på 23 m² med dubbelrum eller separata sänger. Bad/dusch och wc, badrock och tofflor samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

10 min
till närmaste tunnelbana,
Avenida

Porto Bay Liberdade


Rua Rosa Araujo 8
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon