Arlanda

Corinthia

5.0

Lissabon, Portugal

Elegant förstaklasshotell med Lissabons största spa

Här bor du fint i norra delen av Lissabon. Du har nära tågstationen och tunnelbanan som enkelt tar dig ner till gamla stan, Bairro Alto. På ca 5 minuters promenad kommer du till kända Lissabon Zoo, promenerar du istället söderut mot gamla stan och Eduardoparken så hittar du det populära shoppingcentret Amoreiras. Hotellet har ett 3500 m² stort spa med många faciliteter som inomhuspool, ångbad, gym och behandlingar.

Rum

Superiorrum, 2‑3 personer

Ljusa och smakfullt inredda dubbelrum på ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar med ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc, tofflor och hårtork. AC, tv, minibar, wifi, kaffe- och tekokare och säkerhetsbox.

Bra att veta

Inträde till spa kostar 20 euro/ person. Badmössa är obligatorisk i poolerna, finns att hyra på plats.

4 min
till närmaste tåg,
Sete Rios – se fler

Corinthia


Av. Columbano Bordalo Pinheiro
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon