Arlanda

Browns Central

4.0

Lissabon, Portugal

Chict boutiquehotell med centralt läge

Tufft inrett hotell i en byggnad från 1700 talet. Alla rum har kärleksfullt utvalda inredningsdetaljer av hög kvalitet från kända formgivare som Charles och Ray Eames, Eero Saarinen och Arne Jacobsen. Populär bar och lounge för att koppla av med en drink och en bok samt en bistrorestaurang.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Designat rum på 13 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare. MediaHub.

Superiorrum, 2 personer

Designat rum på 21 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare. MediaHub. Vissa rum har balkong.

3 min
till närmaste tunnelbana,
Baixa Chiado

Browns Central


Rua Da Assuncao 75
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon