Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Browns Boutique

3.0

Lissabon, Portugal

Modern och trendigt boutiquehotell

Avslappnad atmosfär tillsammans med en fantastisk komfort ger en perfekt vistelse mitt i hjärtat av Lissabon. Distinkta och roliga designdetaljer överraskar gästerna. Populär bistro med en liten uteservering som serverar frukost, lunch och middag.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Mindre rum på 14 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

Superiorrum, 2 personer

Mindre rum på 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare. Arbetshörna med iMac, iPad och dockningsstation för iPod. Vissa rum har balkong.

2 min
till närmaste tunnelbana,
Baixa Chiado

Browns Boutique


Rua Da Vitoria 88
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Browns Boutique

Ändra sökning

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon