Arlanda

1908 Lisboa Hotel

4.0

Lissabon, Portugal

Fyrstjärnigt boutiquehotell i ett arkitekturiskt mästerverk

Hotellet har tagit namnet efter det år som det här palatset vilket är ritat av Adaes Bermudes invigdes. Idag är inredningen tuff och ståtar med ett konstgalleri, bar och en populär restaurang som serverar mat influerad av flera kulturer.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Trendigt inredda rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare. Vissa rum har en fransk balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Trendigt inredda rum på 27 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare. Vissa rum har balkong.

2 min
till närmaste tunnelbana,
Intendente – se fler

1908 Lisboa Hotel


Largo De Independente
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon