Arlanda

Inglaterra

4

Cascais/Estoril, Portugal

Lugnt beläget hotell med närhet till stranden i Estoril

I en vacker byggnad från 1900-talet i en fantastisk omgivning ligger detta förstaklasshotell lugnt beläget. Utomhuspoolen är säsongsöppen från maj - september och har en poolbar. Restaurangen ligger i en vacker miljö och serverar portugisiska maträtter med medelhavsinfluenser. Till Tamariz-stranden är det ca 10 minuters promenad.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Elegant inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av en ordinarie säng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Moderna rum i den nya delen av hotellet med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi. Rummen har balkong med bord och stolar. Möjlighet till en extrasäng i form av en ordinarie säng.

Var ligger hotellet?

6 min
till närmaste tåg,
Estoril

Inglaterra


Rua Do Porto
Airtours andra hotell i Cascais/Estoril
Portugals flagga

Cascais/Estoril: Badortslyx i pittoreska omgivningar nära storstadspuls och golfbanor

Cascais/Estoril

Cascais och Estoril är kända orter på Portugals riviera. Bara en halvtimmes tågresa från storstaden Lissabon hittar du charmiga Cascais och fashionabla Estoril. En underbart trevlig strandpromenad förbinder de två grannorterna som är i stort sett sammanvuxna. I den gamla fiskebyn Cascais myser du i de trånga klapperstensgränderna eller badar på någon av sandstränderna nedanför. Estoril är lite förmögnare med sitt rika nöjesliv och casino.» Läs mer om Cascais/Estoril

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cascais/Estoril

» Se alla våra hotell i Cascais/Estoril