Arlanda

The Oitavos

4.5

Cascais/Estoril, Portugal

Lyxigt boende som omfamnas av naturen

Ett fantastiskt hotell i en modern konstruktion av stål och glas med mycket ljusinsläpp. Läget är unikt i den inbjudande naturparken med utsikt över Atlanten. Alla rum har terrass eller balkong med utsikt mot de vackra omgivningarna. Stor spa anläggning med ett brett utbud av behandlingar, fitnessakademi och en 25 meters inomhuspool. Utomhuspool med havsvatten som är uppvärmd från maj till september. Två restauranger plus en gastronomisk Chef´s Table, en sushibar och en coctailbar ger tillsammans ett brett utbud av mat och dryck. Anläggningen ligger ca fem kilometer från Cascais centrum som man når på en timmes promenad eller 20 minuter med buss. Möjlighet till att spela golf finns i anslutning till hotellet på Oitavos Dunes som har all nödvändig utrustning till uthyrning.

Rum

Superiorrum, 2 personer

Mycket rymligt rum på 64 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

20 min
till närmaste pendeltåg,
Cascais

The Oitavos


R De Oitavos
Airtours andra hotell i Cascais/Estoril
Portugals flagga

Cascais/Estoril: Badortslyx i pittoreska omgivningar nära storstadspuls och golfbanor

Cascais/Estoril

Cascais och Estoril är kända orter på Portugals riviera. Bara en halvtimmes tågresa från storstaden Lissabon hittar du charmiga Cascais och fashionabla Estoril. En underbart trevlig strandpromenad förbinder de två grannorterna som är i stort sett sammanvuxna. I den gamla fiskebyn Cascais myser du i de trånga klapperstensgränderna eller badar på någon av sandstränderna nedanför. Estoril är lite förmögnare med sitt rika nöjesliv och casino.» Läs mer om Cascais/Estoril

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cascais/Estoril

» Se alla våra hotell i Cascais/Estoril