Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Albufeira i Algarve Portugal

Albufeira

Populära Albufeira pulserar både dag och natt

Om Albufeira

Albufeira är Algarves största turistort känd för dess sagolika stränder och livliga nöjesliv. Albufeira ligger i stort sett i mitten av Algarves kustlinje och det är här stränderna ändrar karaktär från de klippigare stränderna i väst till de lite flackare stränderna i öst. Staden har en vacker gammal stadsdel med låga vitkalkade hus och kullerstensgator direkt ovanför stranden och lockar med många restauranger och romantiska promenader.

Transfertid med taxi till Albufeira ca 30 min

Pärlband av gyllene sandstränder

Marinan i Albufeira är ljuvlig med sina färggranna pastellfärgade hus, mysiga uteserveringar och båtarna som ligger tätt på varandra. I hamninloppet ligger en av de vackra små stränderna Praia da Baleeira. Stränderna avlöser varandra, den ena tjusigare än den andra, Praia do Peneco med sin hiss, Praca dos Pescadores och bort mot Praia do Oura. Ovanför den sistnämnde stranden börjar partygatan, The Strip kort och gott med mängder av restauranger, barer och nattklubbar.

Familjefavorit med bra shoppingmöjligheter

Albufeira är mer än bara själva staden, stränderna ligger flera kilometer utanför stadskärnan som Praia da Galé i väst och Olhos de Agua i öst. Här finns allt från stora shoppingcenter med kända varumärken som H&M och Zara till charmiga marknader där du hittar mycket gott direkt från havet bland annat. Här finns mängder av golfbanor inom kort avstånd och för familjen vattenparken Zoomarine.

Restauranger i Albufeira

I Albufeira finns många restauranger och barer. Du hittar både små genuina matställen till snabbmatsrestauranger. Känd för sitt pulserande nattliv på partygatan The Strip.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 497:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 11 mars. Del i dubbelrum. Nau Salgados Dunas Suites, Algarve.

Sök pris och boka

Våra hotell i Albufeira

Var ligger Albufeira?

Karta Algarve
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!