Sök och boka resa
Arlanda

Öppet köp fram till 60 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Resor till Portugal

Vi tar dig till pittoreska Lissabon, badorterna Cascais, Estoril och Sesimbra samt till Algarvekusten och Madeira

» Se alla hotell i Portugal
Portugals flagga

Om Portugal

Lissabon är den gamla hamnstaden där gammaldags atmosfären numera bandas med trendiga restauranger och ett livligt nattliv. Här strosar du bland labyrintiska gränder i Gamla stan, besöker härliga marknader och äter nyfångad fisk och skaldjur från Atlanten. I badorten Cascais och Estoril en kort tågresa från Lissabon finner du sol och bad för livsnjutare. Hit lockas både kungligheter och vanligt folk för en avkopplande semester. Den gamla fiskebyn Sesimbra ligger bara en halvtimme söderut från Lissabon och är en lite pärla i sig. Algarvekusten med flera orter är utmärkt året runt och charmar med sin dramatiska kust. Madeira, den blomstrande och hänförande ön mitt ute i Atlanten bjuder på fantastiska vandringsleder och naturupplevelser. Portugal har någonting för alla, den gemensamma nämnaren är gästfriheten, den höga hotellstandarden och valuta för pengarna.

-

Pass & visum

För svenska medborgare krävs inget visum. Passet måste vara giltigt under hela vistelsen i Portugal. För vidare information hänvisar vi till Portugals ambassad: https://www.estocolmo.embaixadaportugal.mne.pt/sv/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Portugal