Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Portugal

Portugal

Vi tar dig till pittoreska Lissabon, badorterna Cascais, Estoril och Sesimbra samt till Algarvekusten och Madeira

Portugals flagga

Om Portugal

Lissabon är den gamla hamnstaden där dem gammaldags atmosfären numera blandas med trendiga restauranger och ett livligt nattliv. Här strosar du bland labyrintiska gränder i Gamla stan, besöker härliga marknader och äter nyfångad fisk och skaldjur från Atlanten. I badorten Cascais och Estoril en kort tågresa från Lissabon finner du sol och bad för livsnjutare. Hit lockas både kungligheter och vanligt folk för en avkopplande semester. Algarvekusten med flera orter är utmärkt året runt och charmar med sin dramatiska kust. Madeira, den blomstrande och hänförande ön mitt ute i Atlanten bjuder på fantastiska vandringsleder och naturupplevelser. Portugal har någonting för alla, den gemensamma nämnaren är gästfriheten, den höga hotellstandarden och valuta för pengarna.

Pass & visum

För svenska medborgare krävs inget visum. Passet måste vara giltigt under hela vistelsen i Portugal. För vidare information hänvisar vi till Portugals ambassad: https://www.estocolmo.embaixadaportugal.mne.pt/sv/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 514:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda måndag 30 oktober. Lutécia Smart Design, Lissabon.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Portugal

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!