Arlanda

Q Hotel Plus

4.0

Krakow, Polen

Modernt fyrstjärnigt boende vid floden

Invid floden Visla i stadsdelen Debniki ligger det här populära hotellet. Gamla stan och Wawel slottet ligger på andra sidan bron och det är gångavstånd till de flesta av stadens sevärdheter. Det finns även spårvagnar och bussar precis utanför entrén. Hotellet stoltserar med en stor frukostbuffé som har ett brett urval av hälsosamma produkter utvalda av en dietist. Den är uppdelat i fyra zoner och består av grönsaker, hälsosamma fetter, söta men sockerfria produkter och superfoods för en bra start på dagen.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Modernt inredda rum på 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste buss,
Rondo Grunwaldzkie – se fler

Q Hotel Plus


Wygrana 6
Airtours andra hotell i Krakow
Polens flagga

Krakow: Medeltida charm i gemytliga Krakows mix av gammalt och ungt

Krakow

Krakows gamla stad med sitt stora torg och vackra Mariakyrka är dess stolthet. Mysiga kvarter med kullerstensgator, kaféer och avslappnad atmosfär. Studentstaden inger en ungdomlig stämning och det gamla judiska området Kazimierz slitna fasader gömmer gallerier, ölbarer och klubbar. Krakow är ett kulturellt centrum med muséer, slottet Wawel och socialistiska stadsdelen Nowa Huta. Missa inte Auschwitz, ett lärorikt men betungande minne om förintelsen.» Läs mer om Krakow

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Krakow

» Se alla våra hotell i Krakow