Arlanda

Golden Tulip Kazimiers

4.0

Krakow, Polen

Fyrstjärnigt boende i stadsdelen Kazimierz

Äldre byggnad med modern inredning och hög standard. Runt hörnet ligger Wolnica torget, Etnografiska museet och Korpus Kristi basilikan från 1340. Floden Visla är ett par kvarter bort och Gamla stan på en knapp kilometer. Hotellets frukostbuffe är riklig med ett stort utbud.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddfåtölj.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddfåtölj.

3 min
till närmaste buss,
Wolnica torget

Golden Tulip Kazimiers


Krakowska 28
Airtours andra hotell i Krakow
Polens flagga

Krakow: Medeltida charm i gemytliga Krakows mix av gammalt och ungt

Krakow

Krakows gamla stad med sitt stora torg och vackra Mariakyrka är dess stolthet. Mysiga kvarter med kullerstensgator, kaféer och avslappnad atmosfär. Studentstaden inger en ungdomlig stämning och det gamla judiska området Kazimierz slitna fasader gömmer gallerier, ölbarer och klubbar. Krakow är ett kulturellt centrum med muséer, slottet Wawel och socialistiska stadsdelen Nowa Huta. Missa inte Auschwitz, ett lärorikt men betungande minne om förintelsen.» Läs mer om Krakow

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Krakow

» Se alla våra hotell i Krakow