Arlanda

Courtyard By Marriott Schönbrunn

4.0

Wien, Österrike

Förstaklasshotell med bra läge vid slottet Schönbrunn

Här bredvid slottet Schönbrunn bor du i perfekt kombination av utomordentlig bekvämlighet och förstklassig service. Till slottet går du på ca tio minuter och här har du möjlighet till guidade rundturer eller bara njuta på egen hand av det gamla kejserliga palatset. Här i slottsparken ligger också Shönbrunn Zoo som är världens äldsta zoo.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga dubbelrum i varma toner på ca 24 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Liten sittdel och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, minikylskåp och skrivbord. Möjlighet till extrasäng för ett barn i existerande sängar eller spjälsäng.

3 min
till närmaste tunnelbana,
Schönbrunn U4

Courtyard By Marriott Schönbrunn


Schönbrunner Schlossstrasse 38
Airtours andra hotell i Wien
Österrikes flagga

Wien: Klassisk prakt till toner av operett, ståtliga julmarknader och läckra bakelser

Wien

Staden där både Freud och Mozart verkade är full av minnen från imperialismens tid blandat med modern konst. Den musikaliska storstaden bjuder på operett, vackra palats och Spanska ridskolan med de underbara vita lipizzanerhingstarna. Vintertid strålar Wien upp med fantastiska julmarknader, Glühwein-stånd och ljuvliga adventskonserter i den mäktiga Stefansdomen. Fika är ett måste, prova den världsberömda sachertårtan på just café Sacher.» Läs mer om Wien

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Wien

» Se alla våra hotell i Wien