Sök och boka resa
Arlanda

Om Airtours

Tryggt

Airtours strategi har alltid varit att växa med egna medel, det vill säga att inte leva på banklån. För våra kunders trygghet har vi vidtagit några viktiga åtgärder. Vi har för 2019 ställt upp till 152* miljoner i statlig resegaranti vilket är helt i enlighet med hur vi vill vara som företag för att säkerhetsställa våra kunders absoluta trygghet. När du köper en paketresa hos Airtours täcks du också av paketreselagen.

Oförutsedda krissituationer har och kommer att drabba resebranschen, askmolnet efter vulkanutbrottet på Island är ett exempel men även flygledarstrejker och flygbolagskonkurser är situationer som en researrangör måste vara beredd att hantera. I dessa situationer kan du känna dig trygg hos Airtours. Reser du med oss blir du inte utelämnad, vi är en etablerad researrangör som alltid sätter våra kunders trygghet i fokus.

Airtours följer alltid UD:s rekommendationer, besök UD:s hemsida.

*Summan går upp till 152 miljoner över högsäsong men ligger lägre under lågsäsong.

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556558-5519

Resegaranti: Airtours innehar IATA-licens och resegaranti är ställd till kammarkollegiet.

Ansvarig researrangör enligt resegarantilagen: Nya Airtours City Breaks of Sweden AB, Sveavägen 25, 111 34 Stockholm. Moms/VAT-nr: SE556558551901. Styrelsens säte: Stockholm.

Grundat: År 1998.