Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Om Airtours

Tryggt

Airtours strategi har alltid varit att växa med egna medel, det vill säga att inte leva på banklån. För våra kunders trygghet har vi vidtagit några viktiga åtgärder. Vi har för 2020 ställt upp till 148* miljoner i statlig resegaranti vilket är helt i enlighet med hur vi vill vara som företag för att säkerhetsställa våra kunders absoluta trygghet. När du köper en paketresa hos Airtours täcks du också av paketreselagen.

Oförutsedda krissituationer har och kommer att drabba resebranschen, askmolnet efter vulkanutbrottet på Island är ett exempel men även flygledarstrejker och flygbolagskonkurser är situationer som en researrangör måste vara beredd att hantera. I dessa situationer kan du känna dig trygg hos Airtours. Reser du med oss blir du inte utelämnad, vi är en etablerad researrangör som alltid sätter våra kunders trygghet i fokus.

Airtours följer alltid UD:s rekommendationer, besök UD:s hemsida.

*Summan går upp till 148 miljoner över högsäsong men ligger lägre under lågsäsong.

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556558-5519

Resegaranti: Airtours innehar IATA-licens och resegaranti är ställd till kammarkollegiet.

Ansvarig researrangör enligt resegarantilagen: Nya Airtours City Breaks of Sweden AB, Sveavägen 25, 111 34 Stockholm. Moms/VAT-nr: SE556558551901. Styrelsens säte: Stockholm.

Grundat: År 1998.