Lediga tjänster

Airtours söker Resesäljare och Projektledare till vår Grupp- och Konferensavdelning

Resesäljare arbetar med att sälja resor och ge service till våra fantastiska kunder. Vi söker dig som har erfarenhet av reseförsäljning och kundservice med goda resultat. För oss är det självklart att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och har en bra känsla för service.

Grupp- och Konferensavdelningen arbetar med att sälja, producera och projektleda grupper. Vi söker dig som har erfarenhet från resebranschen med förmågan att balansera rollen som både säljare och projektledare. Erfarenhet av bokningssystemet Amadeus är meriterande.

Här hos oss på Airtours får du möjligheten att jobba med det du brinner för tillsammans med engagerade kollegor och kunder med höga förväntningar på service. För att trivas hos oss krävs att du är självständig, driven och noggrann.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi sitter i ett kontorslandskap på Birger Jarlsgatan 64A, Stockholm.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Är du intresserad skicka in din ansökan till oss, via email personal@airtours.se

Airtours söker reseledare till sommarsäsongen 2022

Vill du arbeta som reseledare under sommarhalvåret på våra resmål i Grekland, Spanien eller Italien? Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och kan arbeta självständigt.

Kvalifikationer

  • Du är minst 22 år.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har körkort.

Meriterande

  • Erfarenhet från resebranschen eller liknande serviceyrke.
  • Erfarenhet av arbete utomlands.
  • Ytterligare språkkunskaper.

Tjänsten är en säsongsanställning och på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Skicka din ansökan till personal@airtours.se.

reseledareannons

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!