Arlanda
Välj

Om Airtours

Integritetspolicy

Airtours är den primära tjänstegivaren på denna webbplats. Webbplatsen kan också innehålla tjänster från externa samarbetspartners som då även de följer denna integritetspolicy.

Cookies

Mer information om hur Airtours använder cookies hittar du här.

Personuppgifter

Mer information om hur Airtours hanterar personuppgifter hittar du i vår personuppgiftspolicy, samt i vår sektion "Vanliga frågor kring GDPR och personuppgifter".

Personuppgiftsansvarig på denna webbsida är:

Namn:

Nya Airtours City Breaks of Sweden AB

Adress:

Sveavägen 25, 111 34 Stockholm

Telefonnummer:

08-566 103 00

Organisationsnummer:

556558-5519

E-postadress:

info@airtours.se

Policy för Airtours Sveriges sida på Facebook

Airtours officiella sida på Facebook är ett forum där vi diskuterar resor, anordnar tävlingar samt erbjuder kampanjer.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi bedömer kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet eller bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Airtours förbehåller sig också rätten att stänga av användare från Facebook-sidan som bryter mot denna policy. Se även information på Airtours Facebook-sida: https://www.facebook.com/AirtoursSverige/info samt Facebooks generella användarvillkor: https://www.facebook.com/legal/terms

Har du frågor eller vill du anmäla något på vår Facebook-sida? Kontakta oss per mail: info@airtours.se

Säker betalning

Betalning samt vissa andra tjänster krypteras för att säkra överföringen av uppgifter. Till detta använder vi säkerhetsprotokollet TLS som krypterar information mellan en internetbrowser (kortinnehavaren) och en internetserver (kortföretaget). Det betyder att de uppgifter du anger vid betalning med kreditkort skyddas under överföringen mellan din dator och kortföretaget. Inom Airtours sparar vi aldrig information om ditt kreditkortsnummer.

Som krypteringsform vid elektronisk handel är SSL allmänt utbrett och betraktas som en mycket säker lösning.