Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Mauritius Mauritius

Mauritius

Lyxiga Mauritius är sinnebilden av strandparadiset

Våra hotell på Mauritius

Om Mauritius

Mauritius är känt för sitt ljuvliga klimat och sagolika sandstränder med turkost vatten. Sin exklusiva atmosfär på läckra hotell med högklassig service och fantastiska pooler. Men Mauritius är mycket mer än så, här finns tät skog och höga berg, vattenfall och exotiska djur. Mauritius hör till Afrika men det känns mer som att vara i Asien, en fruktsallad av olika kulturer och människor från hela världen som lever i harmoni och respekt för varandra med välkomnande och leende ansikten.

Kulturell mix av människor, puls, färger och naturfenomen

Runt ön finns ett korallrev som gör att vattnet på de allra flesta ställen är lugnt och bjuder på dykning och snorkling i världsklass. Surfkulturen på sydvästkustens stränder är unik och spelar du golf finns suveräna banor. Huvudstaden Port Louis bjuder på ett myllrande stadsliv, marknader, hästkapplöpning och en blandning av modern och kolonial arkitektur. För att uppleva det inre av Mauritius tar du dig till naturreservatet La Vallée de Ferney och Chamarel som är ett geologiskt fenomen av rang.

Ett himmelrike av paradisstränder

Soligt väder, god rom och gästfrihet möter du på Mauritius. Här breder sig de magnifika sandstränderna ut sig och de olika kusterna bjuder dig på sina pärlor. Norra delens stränder är plattare och fångar det mesta av solen, här finns många olika aktiviteter. Östkusten är lugnare och du hittar stilla turkosa laguner. Ta båten ut till den vackra ön Ile aux Cerf och bara njut. Den södra delen är vildare med branta klippor och vacker natur. Västkustens långa stränder passar alla medan den sydvästra är blåsigare för dig som tycker om att surfa.

Klimatkompenserad resa
fr. 27 466:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 8 nätter

Avresa från Landvetter torsdag 5 oktober. Tamassa, Mauritius.

Sök pris och boka

Var ligger Mauritius?

Karta Mauritius

Karta över Mauritius

Restid från Stockholm: 14 timmar 50min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!