Arlanda

Sofitel Palais Imperial

4.5

Marrakech, Marocko

Majestätiskt förstaklassboende

Med en morisk fasad och omgivet av lummiga trädgårdar får man känslan av ett riktigt arabiskt palats. En härlig kombination av franskt art de vivre och stadens storslagenhet. Stor spaavdelning med hamambad, jacuzzi och bastu. Gäster har tillgång till faciliteterna på systerhotellet Sofitel, Marrakech Lounge and Spa som ligger på samma område. Jemaa El-fna torget och medinan når man på 15 minuters promenad.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Rymligt och stiligt rum på 30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Balkong.

Juniorsvit deluxe, 2 personer

Rymligt och stiligt rum på 44 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Sittgrupp och balkong.

2 min
till närmaste buss,
Sofitel

Sofitel Palais Imperial


Rue Harroun Errachid
Airtours andra hotell i Marrakech
Marockos flagga

Marrakech: En annorlunda weekendstad där fantasin kommer ikapp med verkligheten

Marrakech

Fängslande Marrakech bjuder på mystik och spänning, en intensiv atmosfär och starka dofter. Denna färgstarka stad lockar med en blandning av gammalt och nytt, rosatonade hus och en orientalisk mentalitet. Hjärtat av gamla stan är det världsarvslistade torget Djemaa el-Fna där ormtjusare, akrobater och spågummor underhåller om dagarna. När solen går ner samlas man på torget bland osande matstånd där du smakar på de arabiska läckerheterna.» Läs mer om Marrakech

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marrakech

» Se alla våra hotell i Marrakech