Arlanda

Les Jardins De La Koutoubia

5

Marrakech, Marocko

Femstjärnigt boende som hämtat ur Tusen och en natt

I hjärtat av Marrakech medina med alla dess dofter och färger intill det legendariska Jemaa el Fna torget ligger Les Jardins de la Koutoubia. Här bor du i en mycket stilfull miljö med service av högsta klass. Det finns ett lyxigt Carita spa, utomhus och inomhuspool samt ett haman. Inte mindre än fem olika barer och restauranger med ett lokalt och internationellt utbud.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilfulla rum på 25 m² med utsikt mot medinan. Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork samt badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Svit, 2‑3 personer

Rymligt rum på 46-55 m² med balkong och vardagsrum. Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork samt badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Var ligger hotellet?

3 min
till närmaste buss,
Koutoubia – se fler

Les Jardins De La Koutoubia


26 Rue De La Koutoubia
Airtours andra hotell i Marrakech
Marockos flagga

Marrakech: En annorlunda weekendstad där fantasin kommer ikapp med verkligheten

Marrakech

Fängslande Marrakech bjuder på mystik och spänning, en intensiv atmosfär och starka dofter. Denna färgstarka stad lockar med en blandning av gammalt och nytt, rosatonade hus och en orientalisk mentalitet. Hjärtat av gamla stan är det världsarvslistade torget Djemaa el-Fna där ormtjusare, akrobater och spågummor underhåller om dagarna. När solen går ner samlas man på torget bland osande matstånd där du smakar på de arabiska läckerheterna.» Läs mer om Marrakech

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marrakech

» Se alla våra hotell i Marrakech