Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Valetta på Malta Malta

Valetta

Vacker, historisk och liten som ett vykort - perfekt för en weekend!

Om Valetta

Sagolika Valletta är en unik, historisk plats med en magnifik naturhamn som är en av världens finaste. Europas minsta huvudstad grundades redan 1566 av Johanniterriddarna och har en lång och rik historia. Här har turkar, fenicier, romare och korsriddare bland många andra härskat och lämnat sina spår som är några av Europas vackraste konstverk, kyrkor och palats. Perfekt för en weekendresa!

Transfertid med buss till Valetta ca 15 min

Modern huvudstad med hög mysfaktor och trånga gator att strosa runt

Valletta är idag en modern storstad med bra shopping - här finns butiker av internationell standard längs huvudgatorna och på de små sidogatorna trängs pittoreska butiker och caféer med mysiga restauranger och barer. Valletta är en livlig stad dagtid men behaglig och stillsam om kvällarna, perfekt att strosa runt i de trånga gatorna med en unik, lite mystisk och romantisk atmosfär.

Restauranger i Valetta

I Valletta äter du maltesiskt men även internationellt, prova nationalrätten kaningryta eller någon av de goda fiskrätterna. Här finns snabbmatställen som McDonald's och Burger King men även mysiga kaféer med matiga smörgåsar och fina italienska trattorior med pasta och pizza.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 885:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 19 januari. The Saint John, Malta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Valetta

Var ligger Valetta?

Karta Malta
Airtours service

Airtours engelsktalande representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa när du reser med Airtours charterflyg. Under vistelsen finns representanten tillgänglig delvis på hotellen och även på telefon för bokning av utflykter samt frågor alla dagar i veckan mellan kl. 09-19. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Traveltrade.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!