Sök och boka resa
Arlanda

Resor till St Julians på Malta Malta

St Julians

Solsäkra St Julian's bjuder på lata dagar och fartfyllda kvällar

Om St Julians

St Julian's är en populär badort med förstklassiga hotell, trevlig promenad ovanför den lilla fiskehamnen och ett livligt restaurang- och nöjesliv med casinon och nattklubbar. Under högsommaren är partypulsen hög i Paceville och atmosfären ungdomlig. Här finns en välbesökt sandstrand vid St George's Bay som är långgrund och barnvänlig, många av hotellen erbjuder även klippbad där du badar från bryggor eller stege.

Transfertid med buss till St Julians ca 30 min

Restauranger i St Julians

I St Julian's finns restauranger och barer för alla smaker. Här äter du japanskt, indiskt och maltesiskt, prova deras rätter av kanin som är nationalrätten. St Julian's är känt för sina barer och klubbar men det finns också många pubar och mer sofistikerade vinbarer.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 612:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 19 januari. The District, Malta.

Sök pris och boka

Våra hotell i St Julians

Var ligger St Julians?

Karta Malta
Airtours service

Airtours engelsktalande representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa när du reser med Airtours charterflyg. Under vistelsen finns representanten tillgänglig delvis på hotellen och även på telefon för bokning av utflykter samt frågor alla dagar i veckan mellan kl. 09-19. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Traveltrade.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!