Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Sliema på Malta Malta

Sliema

Här bor du nära shopping och caféliv i en trevlig stadsatmosfär

Om Sliema

Sliema var tidigare var en stillsam fiskeby med en pittoresk hamn mittemot Valletta. Idag är det en modern stad med utmärkt shopping och ett trevligt restaurang- och caféliv som passar par och vuxna som söker en lite lugnare miljö. Här finns en flera kilometer lång strandpromenad som går från den trevliga hamnen och hela vägen till St Julian's, här kan du slå dig ner längs vägen och bara beundra utsikten och folklivet.

Transfertid med buss till Sliema ca 25 min

Restauranger i Sliema

Restauranger finns det gott om i Sliema, här äter du internationellt med franska, asiatiska och italienska influenser och även traditionellt maltesiskt. Barer och brittiska pubar blandas med kaféer, och snabbmatställen. I The Point shoppingmall finns en stor och välsorterad mataffär.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 087:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 4 nätter

Avresa från Arlanda söndag 28 januari. Plaza & Plaza Regency, Malta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Sliema

Var ligger Sliema?

Karta Malta
Airtours service

Airtours engelsktalande representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa när du reser med Airtours charterflyg. Under vistelsen finns representanten tillgänglig delvis på hotellen och även på telefon för bokning av utflykter samt frågor alla dagar i veckan mellan kl. 09-19. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Traveltrade.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!