Arlanda

Solana Hotel & Spa

3.5

Malta, Malta

Boende i Mellieha med panoramapool på takterrassen

Elegant hotell med två restauranger, utomhusserverering och stor lobbybar. Förutom takpoolen finns även en inomhuspool som är uppvärmd från oktober till maj. Stor spaanläggning med ett rikligt utbud av kropps och ansiktsbehandlingar. Här finns även bastu, jacuzzi och gym. Läget på norra Malta tar dig långt bort från stadsbruset och nära några av de vackraste blåflaggade badstränderna.

Strand & pool

Takterrass med panoramapool

Takterrass med pool och solstolar och en härlig utsikt över Mellieana, havet och Maltas systeröar.

Mellieha Bay lockar med ljuvligt mjuk sandstrand. Hit kommer man från hotellet med buss på sju minuter eller på en 25 minuters promenad. Här finns olika aktiviteter som bl.a vindsurfing, vattenskidor och kitesurfing.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Mellieha är relativt lugnt med ett lite mindre restaurangutbud än de andra orterna. Här hittar du restauranger, några barer och minimarkets i byn och köket är både genuint maltesiskt och internationellt. Vid stranden finns både restaurang och bar.

Rum

Dubbelrum, 2‑4 personer

Moderna rum med två sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch och wc, luftkonditionering, telefon, te/kaffekokare, satellit-TV, minibar, deponeringsbox och balkong.

Juniorsvit, 2‑4 personer

Moderna rum med två sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch och wc, luftkonditionering, telefon, te/kaffekokare, satelligtTV, minibar, deponeringsbox och balkong. Köksbpentry med mikrovågsugn och kokplattor.

Superiorrum, 2‑4 personer

Maltas flagga

Mellieha: I mysiga Mellieha badar du vid en av Maltas bästa sandstränder

Mellieha

I Mellieha finns en av Maltas bästa sandstränder, långgrund och barnvänlig med vit sand och flera restauranger och caféer i närheten, perfekt för barnfamiljer. Staden är belägen på en höjd med vacker utsikt över husen och stranden. Här finns många mysiga restauranger och barer men nöjeslivet är stillsamt och genuint. Från och till stranden eller stan beroende på var du bor tar du dig enkelt med lokalbussen.» Läs mer om Mellieha

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Malta

» Se alla våra hotell på Malta