Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Mellieha på Malta Malta

Mellieha

I mysiga Mellieha badar du vid en av Maltas bästa sandstränder

Om Mellieha

I Mellieha finns en av Maltas bästa sandstränder, långgrund och barnvänlig med vit sand och flera restauranger och caféer i närheten, perfekt för barnfamiljer. Staden är belägen på en höjd med vacker utsikt över husen och stranden. Här finns många mysiga restauranger och barer men nöjeslivet är stillsamt och genuint. Från och till stranden eller stan beroende på var du bor tar du dig enkelt med lokalbussen.

Transfertid med buss till Mellieha ca 1h

Restauranger i Mellieha

Mellieha är relativt lugnt med ett lite mindre restaurangutbud än de andra orterna. Här hittar du restauranger, några barer och minimarkets i byn och köket är både genuint maltesiskt och internationellt. Vid stranden finns både restaurang och bar.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 167:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 5 oktober. Solana Hotel & Spa, Malta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Mellieha

Var ligger Mellieha?

Karta Malta
Airtours service

Airtours engelsktalande representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa när du reser med Airtours charterflyg. Under vistelsen finns representanten tillgänglig delvis på hotellen och även på telefon för bokning av utflykter samt frågor alla dagar i veckan mellan kl. 09-19. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Traveltrade.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!