Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Bugibba på Malta Malta

Bugibba

Njut av härliga kvällspromenader längs Bugibbas populära strandpromenad

Om Bugibba

Bugibba är en av de största badorterna på Maltas norra del med ett bra utbud av restauranger, butiker och aktiviteter. Här badar du från klippor - många hotell har stegar eller bryggor så du enkelt tar dig ner i det kristallklara vattnet. Bugibba är relativt lugnt och bekvämt med en lång palmkantad strandpromenad som lockar till sköna joggingturer och romantiska kvällspromenader med härliga vyer.

Transfertid med buss till Bugibba ca 45 min

Restauranger i Bugibba

Bugibba är litet men det finns ett varierat utbud av restauranger, kaféer och snabbmat. Här kan du äta pizza och pasta, hamburgare och kinesiskt men också mer traditionell maltesisk mat. Många glasskaféer längs strandpromenaden och både pubar och barer i de centrala delarna.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 128:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda fredag 20 oktober. Dolmen, Malta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Bugibba

Var ligger Bugibba?

Karta Malta
Airtours service

Airtours engelsktalande representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa när du reser med Airtours charterflyg. Under vistelsen finns representanten tillgänglig delvis på hotellen och även på telefon för bokning av utflykter samt frågor alla dagar i veckan mellan kl. 09-19. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Traveltrade.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!