Arlanda

Resor till Vivanta By Taj - Coral Reef på MaldivernaMaldiverna

Högklassig ö som ger det lilla extra i en paradislik miljö

Om Vivanta By Taj - Coral Reef

Vajande palmer fyller öns grönskande strandkant och skänker behaglig skugga över strandvillorna. En härlig kontrast mot den vita sanden och det turkosa vattnet. Denna exklusiva ö har flera bra restauranger där du äter under bar himmel och umgås med dina nära och kära. Skäm bort dig en stund i hotellets spa med en rofylld massagebehandling.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Vivanta By Taj - Coral Reef?

Karta Vivanta By Taj - Coral Reef

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna