Arlanda
Maldiverna, (Maldiverna)

Boka-tidigt-rabatt 500:- per person! Gäller alla paketresor 2018

Resor till Paradise Island på MaldivernaMaldiverna

Soldränkta stränder bjuder på avkoppling för stora och små

Om Paradise Island

Vajande palmer i strandkanten, lyxiga spaupplevelser och högklassiga restauranger njuter du av på Paradise Island. Omgiven av det turkosa vattnet spenderar du dagen antingen med aktiviteter eller på en solstol i sanden. Poolområdet med sin delfinformade pool lockar både barn och vuxna. Bor gör du direkt på stranden med havet som närmaste granne.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Paradise Island?

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours lokala engelsktalande representant möter upp vid ankomst och är behjälplig med transfern till öarna. I övrigt är vistelsen på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna