Arlanda

Resor till Meeru Island Resort på MaldivernaMaldiverna

En liten del av paradiset

Om Meeru Island Resort

Ön Meeru är en för Maldiverna relativt stor ö som är ca en kilometer lång. Den vita sandstranden sträcker sig runt hela ön. Här bor du bekvämt i bungalows antingen direkt på stranden eller på pelare i vattnet. God mat och dyck erbjuds hela dagen och med helpension behöver du aldrig gå hungrig. Det finns gott om aktiviteter för familjen.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Meeru Island Resort?

Karta Meeru Island Resort

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna