Arlanda

Resor till Lily Beach Resort & Spa på MaldivernaMaldiverna

Turkosfärgat hav omgärdar denna exotiska ö

Om Lily Beach Resort & Spa

Ön Huvahendhoo ligger söderöver i den maldiviska ö-världen. Hit kommer du med sjöflygplan och vyerna är makalösa när du ser fantastiska Lily Beach Resort & Spa från luften. Lummigt grön med vita sandstränder och från ena sidan leder bryggorna ut över vattnet. De flesta av hotellets rum ligger på pålar i vattnet med trappor ner i vattnet. Flera restauranger och barer tar dig med på en kulinarisk resa utan dess like. Pooler, spa och olika sportaktiviteter ser till att energinivåerna är på topp under semestern.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Lily Beach Resort & Spa?

Karta Lily Beach Resort & Spa

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna