Arlanda

Resor till Holiday Inn Kandooma på MaldivernaMaldiverna

Familjefavorit med barnanpassade aktiviteter och underbara stränder

Om Holiday Inn Kandooma

Puderliknande sandstränder framför turkost vatten inger en exotisk känsla och välbehag. Grönskande träd och palmer skänker välbehövlig skugga och en rofylld miljö bland strandhus och villor. Kandoomas läge bjuder på mer än dykning och snorkling, här kan du också surfa, prova på olika vattensporter och åka på utflykter. Det är den perfekta platsen för familjer med barn med både barnklubb, lekrum och en fantastisk barnpool med spännande rutschkanor.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Holiday Inn Kandooma?

Karta Holiday Inn Kandooma

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna