Arlanda

Resor till Heritance Aarah på MaldivernaMaldiverna

Vacker ö som bjuder på både romantik och aktiva dagar

Om Heritance Aarah

Denna gröna ö bjuder på fantastiska stränder runt ön. Den mjuka korallsanden glimmar i solens strålar. Utanför lockar den turkosa lagunen med ett färgsprakande undervattensliv. Här kan du koppla av vid två pooler eller på en solstol vid din egen bungalow. Sex restauranger ser till att du får ett varierat utbud av både lokala och internationella smaksensationer. Du bor bekvämt med all inclusive och får perfekt kvalitetstid med dina nära och kära.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Heritance Aarah?

Karta Heritance Aarah

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna