Arlanda

Resor till Furaveri på MaldivernaMaldiverna

Behaglig lyx för familjer och par

Om Furaveri

Här bland kritvita stränder och grönskande växtlighet spenderar du en härlig semester. Ett stort poolområde med pooler för både stora och små är en perfekt oas i den annars så sandiga omgivningen. Här äter du god mat med smaker från både Asien, Mexico och såklart Maldiverna. Njut av romantiska stunder i solnedgången med din kära eller upplevelserika stunder över eller under ytan med familj och vänner.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Furaveri?

Karta Furaveri

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna