Arlanda

Resor till Dhigufaru på MaldivernaMaldiverna

Himmelriket för dig som gillar barfotalyx

Om Dhigufaru

Dhigufaru bjuder på en perfekt balans mellan avkoppling och aktiviteter. Denna lilla ö har underbara kritvita sandstränder där du strosar barfota och njuter av den exotiska atmosfären och det ljumma turkosa vattnet. Poolen är en skön omväxling till det sandiga och i baren kan du sippa på en fruktig cocktail när solen sakta går ner i horisonten. Tack vare sitt läge i ett biosfärområde bjuds du på en fantastisk färggrann värld under vattenytan.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Dhigufaru?

Karta Dhigufaru

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna